| Home | Contact |
Mentalmente

Klachten

Als u ergens ontevreden over bent of een klacht heeft zou ik u willen vragen dat eerst met mij te bespreken zodat we kunnen kijken hoe we tot een oplossing van het probleem kunnen komen. Belangrijkste doel is immers dat uw behandeling gewaarborgd blijft en dat we proberen om dat veilig te stellen door het probleem te bespreken.

Er kan toch ook een situatie zijn waarin u de klacht houdt en dat kenbaar wil maken bij een klachtencommissie. Dat kan; ik ben aangesloten bij de Vereniging van Vrijgevestigde Psychiaters Amsterdam en Omstreken (www.vvpaoamsterdam.nl). U kunt schriftelijk een klacht indienen bij deze klachtencommissie en een kopie daarvan naar mij sturen. De klachtencommissie zal dan contact met u opnemen.

De klachtencommissie

Klachtencommissie Arkin en GGZinGeest
Margreet Spreij, ambtelijk secretaris
Postbus 74077
1070 B Amsterdam

telefoonnummer 020 7885140
fax 020 7885141
email: klachtencie@ggzingeest.nl
of m.spreij@ggzingeest.nl

Medisch tuchtcollege

U heeft daarnaast het recht een klacht in te dienen bij het medisch tuchtcollege. Het college heeft als doel de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren. Door het land heen zijn er Klachtenbureaus Gezondheidszorg (IKG). Het IKG kan u bijstaan tijdens de tuchtrechtprocedure. Via het telefoonnummer 0900-2437070 wordt u doorverbonden met het IKG-bureau in uw regio.

 

 

Linkedin